schilderwerk en onderhoud in Zeeland

RWzekerPlan: Uw woning, Onze zorg!

RWzekerPlan: Uw woning, Onze zorg!

Met het RWzekerPlan bent u altijd verzekerd van planmatig en perfect onderhoud van uw woning. Door planmatig te werken aan onderhoud heeft u meer controle over de totale kosten. Het RWzekerPlan geeft u daarom zekerheid. Uw woning of wooncomplex van uw VvE behoudt zijn waarde en u ontvangt garantie op de kwaliteit van het schilderwerk. Ook zorgt het RWzekerPlan voor gemak. Wij van RW Allround Schilderwerken nemen u het gehele onderhoud uit handen bij woningen jonger dan 10 jaar. Dit zorgt uiteraard voor meer woongenot. Uw woning ziet er altijd strak en verzorgd uit en achterstallig en groot onderhoud blijft uit. Dit zorgt voor financieel voordeel. Want het bijhouden van het onderhoud van uw woning is op de lange termijn een stuk voordeliger.

Wat is het RWzekerPlan

Het RWzekerPlan is een meerjarige onderhoudsovereenkomst die u met ons aangaat. Op basis van een kennismaking en inspectie van het schilderwerk en de ondergrond, ontvangt u van ons een offertevoorstel voor een eerste ‘nul-beurt’. Hierbij ontvangt u gelijk het meerderjaren-onderhoudsplan. Met het RWzekerPlan zorgen wij voor zekerheid, kwaliteit en kostenbeheersing. Al het onderhoud dat wij opnemen in ons plan overleggen wij vooraf voor uitvoering.

Omdat geen enkele woning hetzelfde is, wordt elk RWzekerPlan op maat gemaakt. Hierbij kijken we naar uw wensen, de staat van onderhoud, type ondergrond, weersinvloeden, uw kleur- en overige wensen.

RWzekerPlan stap voor stap

Wij ontzorgen u voor meerdere jaren en geven garantie gedurende de gehele contractperiode. Hierbij volgen wij de volgende stappen:

-wij gaan uit van een kennismaking, een grondige inspectie en adviesgesprek.

-Op basis hiervan maken wij een offerte voor de eerste beurt, en het meerderjaren-onderhoudsplan.

-Wij voeren de eerste beurt uit en laten ons vakmanschap zien. Daarnaast zetten wij de lijnen uit voor de uitvoer van het onderhoudscontract. U ontvangt van ons altijd een meterkastkaart, met daarop de gebruikte producten met de kleurnummers, een meerderjaren-onderhoudsschema, met de inspecties en eventuele onderhoudsbeurten. Wij houden vervolgens voor u de planning in de gaten en zorgen dat klein onderhoud op het juiste tijdstip wordt uitgevoerd.

RW Allround Schilderwerken

Papeweg 51
4471 BE Wolphaartsdijk

T: 06 50 43 94 15
E: Stuur e-mail

KVK: 66 30 83 05

BTW: NL212933826B01