Diensten

Onze diensten

Vertrouw op ons werk

Airless spuitwerk

Het verspuiten van verf is steeds meer in opkomst. Een spiegelglad resultaat zonder rol- kwast structuren. Voornamelijk als een woning of ruimte leeg is kan dit erg veel tijdwinst opleveren bij uw verhuizing en/of verbouwing!

Beton Cire maatwerk

Een naadloze en kras- slijt vaste stuc techniek die enorm duurzaam is en erg breedt ingezet kan worden. Denk hierbij aan Wanden, vloeren en traptreden maar ook tafelbladen, keukenbladen en vensterbanken. In vele kleuren mogelijk!

Binnen en buiten schilderwerk

Het opfrissen van uw woning d.m.v. saus- schilder, behang of spuitwerk. Vaak kunt u met de voor ons relatief kleine handelingen een enorm verschil van sfeer en frisheid (terug)krijgen in uw woning! Tijdig onderhoud aan uw woning is noodzakelijk maar levert indien correct uitgevoerd wel een voor jaren duurzaam prachtig blijvend resultaat en voorkomt grotere herstelkosten op een later moment!

WhatsApp Image 2023-01-17 at 20.58.37

Timmer- en herstelwerk

Bij onderhoud schilderwerk hoort ook het nodige klein timmer- reparatiewerk: Omtrekspeling aanpassen d.m.v. schaven, nieuwe glas- neuslatten plaatsen, raambeslag vervangen, deelvervangingen of een 2k epoxy reparatie bij houtrot. Het hoort er allemaal bij!

WhatsApp Image 2023-01-17 at 20.59.08

Trappen

Een ergenis voor menig doe-het-zelver maar wel een belangrijke eyecatcher in uw woning. Met verschillende opties zoals o.a. blanke lak, dekkende lak, beton cire & anti- slip opties kunnen we vaak in enkele dagen uw trap een make- over geven. *En gedurende de werkzaamheden kunt u 's-avonds gewoon op de sokken naar boven!

WhatsApp Image 2023-01-17 at 20.59.28

Vliesbehang

Het aanbrengen van een scheuroverbruggende en stootvaste renovlies. Veel voorkomend in nieuwbouwwoningen of juist meer oudere panden waar veel beweging in plaats vindt!